DERMAPEN

Ett revolutionerande genombrott för en yngre, slätare och fastare hud.

Vad behandlas med Dermapen?

  • Rynkor och fina linjer
  • Akneärr, kirurgiska ärr
  • Solskadad, livlös och torr hy
  • Hyperpigmenteringar och åldersfläckar
  • Hudbristningar/strier
  • Akneärr, kirurgiska ärr
  • Stora porer

Belönad vid The Aesthetic Show
TM 2012

Om Dermapen
Dermapen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion.
Tack vare en unik fjäderbelastad engångsnålspets som bearbetar huden via en vibrerande stämpelliknande rörelse erbjuder Dermapen en mer kontrollerad och säker behandling än andra mikronålsenheter  samt orsakar mindre skada på överhuden.
Den är lika effektiv som Fraktional Laser eller djupgående kemisk peeling, men har betydligt kortare återhämtningsperiod. Dermapen åstadkommer exceptionella resultat, är lätt att använda samt har bättre precision än många andra alternativ.

Behandlingens förlopp
Behandlingstiden är mellan 60-90 minuter. En bedövningskräm används för en nästan smärtfri behandling.
Du kommer att se ut som om du är solbränd och din hud kan kännas varm och stramare än vanligt. Det är normalt och avtar efter 1-2 timmar, för att sedan gå över helt inom 24 timmar.

En av världsledande experter inom skönhet talade om Dermapen:
”Dermapen är den mest spännande uppfinningen inom hudföryngring just nu. Denna behändiga mikro-nålningsapparat med justerbart nåldjup, tillför en ny prisvärd dimension till varje hudvårdspraktik. Våra estetiker anser den här enheten vara den bästa primär- eller komplementbehandlingen mot ärr, fina linjer, rynkor och hudbristningar. Teknik riktar sig mot underhuden, snarare än överhuden och är den nya standarden inom hudvård. Dermapen kostar bara en bråkdel av andra behandlingsmetoder, ger fantastiska resultat och kan behandla många olika hudåkommor, vilket gör den till ett perfekt komplement till alla hudvårdskliniker”

Richard L. Anderson, MD
Center for Facial Appearances Salt Lake City, Utah