Därför ska jag välja Lasersmedical

Att säkerställa en hög nivå av säkerhet och kvalitet är grunden för min verksamhet. Du som kund skall alltid känna dig trygg med både information och resultat av din behandlingar som du genomgår hos mig.
Jag vill endast erbjuda mina kunder säkra och effektiva behandlingar som lever upp till mina höga krav.

Jag har utfört flera tusen behandlingar.
Min expertis och erfarenhet är din säkerhet.
De metoder, produkter och den tekniska utrustning som jag använder
är väletablerade och med vetenskapligt bevisad effekt.


Jag utbildar mig kontinuerligt både nationellt och internationellt.
Dermatologiska läkarkongresser och utbildningar jag har deltagit i :

  • Världskongress i Dermatologi, Prag
  • Världskongress Laser och Estetisk Medicin, Nice
  • World Dermatology and Laser Congress, Dubai
  • International Master Course of Aging Skin, Paris
  • Medicinsk Laser, Stockholm
  • Laser and Light, Paris
  • Pigmented and Vasculer lesions, London
  • Laser and Light, Hong Kong
  • Lipolysis & cellulite treatments, Hong Kong
  • Anti Aging Medicine World Congress, Monte Carlo

Jag har etablerade säkerhetsrutiner för alla mina behandlingar för att mina kunder ska få optimalt resultat. Istället för att ägna så mycket tid och pengar på enbart hudprodukter och behandlingar vill jag upplysa mina kunder vad man kan göra i förebyggande syfte. Dessa preventiva strategier är väldokumenterade i uppmärksammade forskningsrapporter och kan göra mycket för att minska förekomsten av hudproblem samt sakta ner åldrande.

Små åtgärder som bygger på enkla dagliga livsstilsval kan göra enorm skillnad i åldringssprocessen och ge en långvarig effekt.

Mörka ringar samt påsar under ögonen har oftast fysiologiska orsaker och är inget som fixas med bara behandling och hudvård.

Då behandlar man endast symptom men inte orsak. Därför vill jag erbjuda dig en skräddarsydd anpassad behandling. För att du ska få ett långsiktigt bra resultat är det viktigt att du vårdar din hud på rätt sätt.

Varmt välkommen att boka en personligt rådgivning hos mig!